Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hip hardlopen

Niet iedereen vindt sporten even leuk, maar als je er tijdens je work-out stijlvol uitziet, helpt dat al een stuk! Er is...

Hip hardlopen

Niet iedereen vindt sporten even leuk, maar als je er tijdens je work-out stijlvol uitziet, helpt dat al een stuk! Er is tegenwoordig zo veel moois te koop, dat shoppen voor sportkleding bijna leuker wordt dan de speurtocht naar dat ene leuke jurkje!

Tijdens het sporten is het ook belangrijk dat je functionele kleding draagt. Als je buiten sport, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, moet je je zeker in deze ijskoude tijden goed aankleden om niet ziek te worden en blessures te voorkomen.

Veel sportmerken proberen functioneel en modieus met elkaar te combineren en dat lukt ze heel aardig! Zo heeft Nike onlangs hun nieuwste hardloopschoen, de Flyknit Lunar1+, op de markt gebracht. Deze schoen vormt zich helemaal naar je voet en de bovenkant bestaat uit één stuk, waardoor ie amper (soms pijnlijke) naden heeft en ie bovendien zo licht als een veertje is. En, niet onbelangrijk, hij is verkrijgbaar in een reeks heel hippe kleurtjes.

Op het Westergasterrein in Amsterdam is de Flyknit Experience geopend, waar iedereen de schoen kan bekijken en testen. Bovendien krijg je er persoonlijk advies. Je kunt er nog t/m woensdag terecht.

Hou je niet zo van hardlopen? Tegenwoordig draag je je gekleurde sportschoenen ook prima onder een lekker casual outfit!