Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna voor River Island @ LFW 2013

De zangeres noemde eerder de lancering van haar modelijn ‘een droom die uitkomt’. De vrouwen- en accessoirecollectie voo...

Rihanna voor River Island @ LFW 2013

De zangeres noemde eerder de lancering van haar modelijn ‘een droom die uitkomt’. De vrouwen- en accessoirecollectie voor spring/ summer 2013 werd volledig ontworpen door de R&B zangeres zelf en na maanden wachten kon ze het eindelijk presenteren aan de pers.

“De collectie lanceren op London Fashion Week is een droom die werkelijkheid wordt”, liet ze eerder weten. Ik wilde al lang een eigen collectie tekenen en vind het een bijzonder privilege mijn collectie voor River Island te mogen voorstellen tussen de grote ontwerptalenten van LFW. Ik sta te popelen om de reactie van mijn fans en de modepers te zien!”, aldus Rihanna.

Zaterdagavond was het dan zover op een locatie in New Oxford Street Londen,  waar onder anderen topmodellen Cara Delevigne, Jourdan Dunn en zelf Suzy Menkes op de voorste rij zaten.  De bezoekers kregen bij binnenkomst een film te zien waarin de zangeres meer vertelde over haar ontwerpen. Op een industriële constructie werden de verschillende creaties getoond. Denk aan lange t-shirtjurken met hoge split, denim on denim, baseballjacks, blote middenrifs, enkellaarsjes, parka’s en jumpsuits die goed binnen de merkfilosofie van River Island passen. Edgy, stoer, maar toch modieus.  Een match made in heaven? Voor de Rihanna liefhebber zeker. Vanaf 5 maart ligt de collectie in de winkel.(DW)

Wat vind jij van haar collectie: hot or not?  

Beeld: Getty