Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cara Delevingne wil T-shirts ontwerpen

Hot British topmodel Cara Delevingne heeft toegegeven graag een collectie T-shirts en tops te willen ontwerpen. “Ik den...

Cara Delevingne wil T-shirts ontwerpen

Hot British topmodel Cara Delevingne heeft toegegeven graag een collectie T-shirts en tops te willen ontwerpen.“Ik denk dat er zo veel belangrijke dingen zijn in de mode die mensen niet doen. Zoals heel eenvoudige uitgesneden tops en T-shirts. Ik ben gek op shirts en het is echt moeilijk een mooi, simpel gesneden top te vinden voor je lichaam. “Ik zou graag mijn eigen collectie ‘onesies’ willen.Het is een beetje moeilijk maar ik probeer het te laten gebeuren. Als er iemand met mij contact opneemt?Ik ben er klaar voor!”

De 20-jarige beauty is, zoals ze het zelf noemt, een tomboy en beweert dat ze niet het huis verlaat zonder haar trouwe leren Burberry jas.

“Ik hou heel veelvan trainers, maar ik denk dat het meer een comfy ding is, ook mijn leren jas is mijn favoriet. Schoenen en jassen zijn mijn favoriete dingen. En skinny jeans.”

De rising star zou een leger aan ontwerpers hebben die smeken om hun kleding te dragen maar Cara geeft toe dat ze vroeger zelfs rondliep in vuile kleren en niet eens een tweede blik in de spiegel wierp.

“Ik heb nooit nagedacht over wat ik droeg – nooit! Ãls ik wakker werd pakte ik het eerste wat ik vond op de vloer en trok het aan, zelfs al was het van gisteren! Nu is het een heel ander verhaal en kan ik het niet meer doen. Waarschijnlijk ook omdat ik veel meer kledingheb nu, wat geweldig is.” (DW)

Beeld: Getty