Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Brad Pitt koopt miniboerderij voor kids

Het is een beestenboel bij Brad Pitt en Angelina Jolie thuis. Het sterrenkoppel heeft hun kids namelijk weer op een bijz...

Brad Pitt koopt miniboerderij voor kids

Het is een beestenboel bij Brad Pitt en Angelina Jolie thuis. Het sterrenkoppel heeft hun kids namelijk weer op een bijzondere manier verwend. De acteur heeft een stel dieren voor ze gekocht voor bij hun huis in Frankrijk. Een bron laat aan The Sun weten dat Brad onder meer geiten, lama’s, ganzen, eenden, kippen, emoes en hangoorkonijnen heeft aangeschaft.

Toch was dit niet helemaal wat de kinderen zelf in gedachten hadden. “Maddox en Pax zijn helemaal weg van safaritrips. Ze wilden liever dat Brad leeuwen, tijgers en krokodillen voor ze had gekocht”, vertelt de insider. “Maar Brad heeft besloten om een soort miniboerderij te beginnen. Daar kan de tweeling Knox en Vivienne ook voor zorgen.”

De acteur vindt de dieren niet alleen leuk voor zijn kinderen, maar hoopt ook dat ze ervan leren hoe het is om voor een dier te zorgen. Een kat of hond was blijkbaar te makkelijk.  (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images