Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Ook Chris Brown wil gezin stichten’

Chris Brown zou erg blij zijn met het nieuws dat Rihanna binnen vijf jaar een kindje wil, omdat hij zelf ook niet kan wa...

‘Ook Chris Brown wil gezin stichten’

Chris Brown zou erg blij zijn met het nieuws dat Rihanna binnen vijf jaar een kindje wil, omdat hij zelf ook niet kan wachten om met haar een baby te maken. RiRi maakte haar kinderwens onlangs openbaar in de Britse ELLE.

Volgens een insider was de 23-jarige r&b-zanger aangenaam verrast toen hij het nieuws vernam. De bron vertelt tegenover Hollywoodlife.com: “Chris denkt er hetzelfde over. Hij wil dolgraag kinderen met Rihanna, maar nog niet direct. Ze zijn beiden nog jong en op het hoogtepunt van hun carrières. Maar hoe dan ook, Chris wil ooit kinderen met haar.”

Hij vervolgt: “Chris heeft een grote familie die achter hem staat. Rihanna heeft overigens ook een enorme familie, dus weet je dat hun kindje platgeknuffeld zal worden. Maar alles op zijn tijd. Voorlopig genieten ze nog even van het leven en van elkaar. Dat is nu het allerbelangrijkste op dit moment.”

De 25-jarige Rihanna onthulde onlangs haar plannen voor de komende jaren, waaronder het stichten van een gezinnetje met Chris, die nog in zijn proeftijd zit wegens de mishandeling van zijn vriendin in 2009. Ook zei ze zich voor te bereiden op een leven zonder touren. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images