Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is Victoria Beckhams beautygeheim!

Hoewel Victoria Beckham zwemt in het geld, heeft ze niet alleen dure crèmes in de badkamer staan. De voormalige Spice Gi...

Dit is Victoria Beckhams beautygeheim!

Hoewel Victoria Beckham zwemt in het geld, heeft ze niet alleen dure crèmes in de badkamer staan. De voormalige Spice Girl heeft onthult dat haar grote beautygeheim heel goedkoop is (€ 9,91) en voor iedereen toegankelijk: Skin Food van Weleda.

Deze bodycrème, die in Nederland te koop is onder de naam Weleda Huidcrème, is geschikt voor het hele lichaam en ideaal voor mensen met een beschadigde en geïriteerde huid. "Het is een dikke en rijke crème waarvan ik altijd veel opsmeer", vertelt Victoria.

En Victoria is niet de enige die fan is van dit product. Ook Adele, Alexa ChungRihanna, Peaches Geldof, Helena Christensen en Erin O’Connor hebben Skin Food van Weleda in huis.

Nieuwsgierig naar wat er nog maar in de make-uptas van Victoria zit? Miss Beckham vertelt dat ze ook grote fan (wie niet) is van de Le Vernis-nagellakken van Chanel. Daarnaast zweert ze ook bij de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden en smeert ze lipgloss van Stila op haar lippen.

 

Beeld: Getty Images