Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selena Gomez: nieuw nummer niet over Justin

Selena Gomez ontkent stellig dat haar nieuwste nummer Come & Get It gaat over haar relatie met ex-vriendje Justin Bieber...

Selena Gomez: nieuw nummer niet over Justin

Selena Gomez ontkent stellig dat haar nieuwste nummer Come & Get It gaat over haar relatie met ex-vriendje Justin Bieber. Volgens de 20-jarige zangeres gaat de tekst over ‘de transformatie van een tiener in een zelfverzekerde jonge vrouw’.

Door de tekst van Selena, die onlangs nog een ontmoeting had met Justin tijdens een pauze in zijn Europese tour, kwamen geruchten op gang dat de breuk tussen de twee niet definitief is. In het lied zingt ze onder meer: ‘I love you too much, much to hide you. This love ain’t finished yet (Ik hou teveel van je, teveel om je te verstoppen. Deze liefde is nog niet voorbij)’.

Volgens Selena refereert ze met de tekst echter niet aan haar voormalige romance. Ze zei in het radioprogramma van Ryan Seacrest: “Het gaat niet over een specifiek persoon. Het heeft alles te maken met zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Ik wil iets positiefs overbrengen en een goed voorbeeld zijn.”

Bron: BuzzE Beeld: Getty