Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexander Skarsgard wil geen sekssymbool zijn

Alexander Skarsgard is het spuugzat om altijd maar als sekssymbool door het leven te moeten gaan. De 36-jarige True Blo...

Alexander Skarsgard wil geen sekssymbool zijn

Alexander Skarsgard is het spuugzat om altijd maar als sekssymbool door het leven te moeten gaan. De 36-jarige True Blood-ster wil graag op zijn acteerkwaliteiten beoordeeld worden en niet op zijn uiterlijk, onthulde de acteur tegenover E! News.

“Ik ben een acteur, geen sekssymbool. Als ik zo ijdel zou zijn dat ik me zorgen zou maken of mijn fans me nog wel leuk vinden als ik iets dikker zou zijn of er ouder uit zou zien, dan doe ik mijn werk niet goed”, aldus de Zweed. “Eerlijk gezegd denk ik er niet teveel over na. Het is belangrijker om een goed personage neer te zetten, dan je druk te maken over hoe je er uitziet.”

Alexander woont in Los Angeles woont, maar keert nog regelmatig terugnaar Stockholm. Zijn vrienden in Zweden zorgen ervoor dat zijn succes hem niet naar het hoofd stijgt. “We hebben een gezegde in Zweden: ‘Wees niet te verschillend, wees niet te goed.’ Het betekent zoiets als: ‘Laat je niet gek maken wanneer je succesvol bent.'"

Bron: BuzzE - Beeld: Getty