Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holland Beauty Awards: de winnaars!

Voor de derde keer op rij organiseerde Grazia samen met de andere glossy tijdschriften van Sanoma Media en ICI PARIS XL...

Holland Beauty Awards: de winnaars!

Voor de derde keer op rij organiseerde Grazia samen met de andere glossy tijdschriften van Sanoma Media en ICI PARIS XL de Holland Beauty Awards. Dit is hét rode loper event voor alle beautymerken. Maandagavond werden de prijzen uitgereikt. Nieuwsgierig welke beautyproducten beloond zijn met een prijs? Wij hebben de winnaars op rij gezet!

1. Categorie: LippenYves Saint Laurent - Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres

De textuur en glans van een lipgloss met de intensiteit van een lippenstift. Een innovatieve lipsensatie die smelt op je lippen. (€ 32,99)

2. Categorie: NagelsEssie Butler Please

Salonkwaliteit voor iedereen! Makkelijk aan te brengen dankzij het breed uitlopende borsteltje en de professionele formule dekt optimaal en droogt heel snel. (€ 10,16)

3. Categorie: FoundationDouble Wear Stay-in Place Makeup

Comfortabele en luchtige foundation die tot 15 uur lang houdt. Je huid ziet er prachtig uit en kan ook bij warm en vochtig weer blijven ademen zonder van kleur te veranderen of af te geven. (€ 37,00)

4. Categorie: DamesgeurenChanel Coco Noir

5. Categorie: BloggersMascha Feoktistova - Beautygloss

Mascha Feoktistova (26) begon op haar twintigste beautyblog Beautygloss. Haar blog trekt dagelijks zo'n 80.000 unieke bezoekers en twee keer per jaar organiseert ze een speciale Beautygloss Party voor haar volgers. 

Nog meer winnaarsNieuwsgierig naar de winnaars in alle andere categorieën? Bekijk hier alle winnaars van de Holland Beauty Awards

Speciale prijsDe jury kende een speciale prijs toe aan actrice Katja Schuurman voor haar initiatief Return to Sender: de Beauty with a Heart Award. Return to Sender is in 2006 door Katja opgericht en heeft als doel een bijdrage te leveren aan de armoedebestrijding in de wereld. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame ontwikkeling.

Het merk is bekend van de samenwerkingscollectie met HEMA en daarnaast werd onlangs een nieuwe cadeauwebshop gelanceerd. Op returntosender.nl verkoopt Return to Sender symbolische cadeaus rondom bijzondere gebeurtenissen in het leven, zoals geboorte, verjaardag, huwelijk, vriendschap en geluk. Achter elk product zit een bijzonder verhaal.

Return to Sender vertelt over de makers, de materialen, de symboliek en de herkomst van de producten. Met de opbrengst kunnen de producenten in de landen waar de producten gemaakt worden zelfredzaam bouwen aan een toekomst voor zichzelf en hun families.