Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader Katy Perry noemt dochter 'duivels'

Het lijkt erop dat de vader van Katy Perry niet zo blij is met de bekendheid en de nummers van zijn dochter. De predika...

Vader Katy Perry noemt dochter 'duivels'

Het lijkt erop dat de vader van Katy Perry niet zo blij is met de bekendheid en de nummers van zijn dochter. De predikant reist momenteel door Amerika om in verschillende kerken te preken. Tijdens de diensten heeft hij verteld dat zijn dochter 'duivels' is, meldt The Sun.

In een van de preken zou hij ook hebben gevraagd of de aanwezigen voor zijn dochter willen bidden. Katy is onder meer bekend van haar hit I Kissed A Girl And I Liked It. Haar vader is allerminst dol op deze plaat. "Ze vragen me hoe ik kan preken terwijl ik een dochter heb die een liedje maakt over het zoenen van een andere vrouw", zei hij tijdens een dienst.

Dat zijn dochter zoveel fans heeft, lijkt Keith Perry niets te doen. Integendeel, hij kan het niet begrijpen. "Ik was bij een concert van haar waar zo'n 20.000 mensen waren. Ik keek naar deze generatie. Ze waren zo blij, het leek wel op een kerk. Maar ik stond daar en moest huilen. Ze houden van en aanbidden het verkeerde", zegt hij over de fans van zijn dochter.

Bron: BuzzE Beeld: ANP/Getty