Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Kim Kardashian kan niet wachten op bevalling'

Kim Kardashian kan niet wachten totdat haar zwangerschap erop zit. Ze kijkt heel erg uit naar het moederschap, maar vol...

'Kim Kardashian kan niet wachten op bevalling'

Kim Kardashian kan niet wachten totdat haar zwangerschap erop zit. Ze kijkt heel erg uit naar het moederschap, maar volgens Hollywood Life is dat niet de enige reden. Een bron vertelt aan de website dat Kim het zwanger zijn behoorlijk vindt tegenvallen.

"Ze heeft een ellendige zwangerschap", aldus de insider. Ze had gedacht dat het veel makkelijker zou zijn. "Bij haar zus Kourtney ging het veel soepeler. Daarom dacht Kim dat het leuk zou zijn." De bron voegt toe dat de realityster graag nog meer kinderen wil. "Maar daar wacht ze voorlopig nog wel even mee."

Kim werd in het begin van haar zwangerschap plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Ze was bang dat ze een miskraam had gekregen, maar dat was gelukkig niet het geval. Wel kreeg ze het advies van de artsen om het wat rustiger aan te doen. Ook zou de brunette het moeilijk vinden dat haar lichaam zo is veranderd. Toch blijft ze vooral strakke kleding dragen.

Bron: BuzzE - Beeld: ANP + Kim Kardashian Instagram