Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beyoncé cancelt concert in Antwerpen

Beyoncé heeft haar concert in Antwerpen dinsdagavond afgelast vanwege gezondheidsredenen. De zangeres zou vermoeid zijn...

Beyoncé cancelt concert in Antwerpen

Beyoncé heeft haar concert in Antwerpen dinsdagavond afgelast vanwege gezondheidsredenen. De zangeres zou vermoeid zijn en last hebben van uitdrogingsverschijnselen, blijkt uit een verklaring op de website van het Antwerps Sportpaleis.

Ze wacht het oordeel van de artsen of voor ze besluit of het optreden van morgen, ook in het Antwerps Sportpaleis, wel door zal gaan.

Zwanger

De afzegging komt net op het moment dat de geruchtenmachine rondom Beyoncé al overuren maakt. Vele media meldden namelijk dat de zangeres zomaar weer zwanger zou kunnen zijn. Volgens Us Weekly is hier echter niets van waar.

"Gaat dit gerucht nu al weer? Doe niet zo gek", zegt een insider tegen de website. "Ik weet dat ze meer kinderen wil. Maar het klopt niet dat ze het nu wil. Helemaal niet nu ze aan haar wereldtournee is begonnen", reageert een andere bron.

Eerder vertelde Beyoncé zelf in een interview dat ze graag meer kinderen wil. "Waarschijnlijk beginnen we na mijn wereldtournee. We zullen zien of het lukt", zei de zangeres in een interview met Shape Magazine.

Bron: BuzzE - Beeld: ANP/Getty