Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Brad Pitt is trots op 'heldhaftige' Angelina

Brad Pitt is trots op zijn vriendin Angelina Jolie. "Ik heb de beslissing van dichtbij meegemaakt. En ik vind de keuze...

Brad Pitt is trots op 'heldhaftige' Angelina

Brad Pitt is trots op zijn vriendin Angelina Jolie. "Ik heb de beslissing van dichtbij meegemaakt. En ik vind de keuze van Angie, en die van veel andere vrouwen die hetzelfde meemaken, absoluut heldhaftig", zo laat de acteur weten aan London Evening Standard.

"Ik bedank het medische team voor hun zorg en hun focus op haar", gaat Brad verder. "Alles wat ik voor haar wil, is een lang en gezond leven, met mijzelf en de kinderen. Dit is een mooie dag voor onze familie", benadrukt de acteur.

Angelina maakte dinsdag in de New York Times bekend dat ze haar beide borsten heeft laten verwijderen en reconstrueren om haar kans op borstkanker te verkleinen. De actrice zou volgens haar artsen 87 procent kans hebben gehad dat ze borstkanker zou ontwikkelen en de kans op eierstokkanker was 50 procent. In haar ingezonden brief schrijft ze dat haar moeder 10 jaar vocht tegen kanker en uiteindelijk stierf op 56-jarige leeftijd.

Bron: BuzzE - Beeld: Getty