Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekend Nederland trots op Anouk

Bekende twitteraars zijn trots op Anouk. De Haagse zangeres haalde dinsdagavond de finale van het Eurovisie Songfestival...

Bekend Nederland trots op Anouk

Bekende twitteraars zijn trots op Anouk. De Haagse zangeres haalde dinsdagavond de finale van het Eurovisie Songfestival. "Anouk heeft het GEWELDIG gedaan. Een groots muzikaal statement", schreef Trijntje Oosterhuis vlak na het optreden van Anouk.

Ook Jim Bakkum was onder de indruk. "Anouk is gewoon een ster. En die gaat effe laten zien hoe je iets neerzet. Gewoon door er te staan en te zingen. En niet met poespas." Marc-Marie Huijbregts noemde Anouk 'toch echt wel de beste van de avond'.

Nadat Nederland als laatste finalist uit de envelop was gekomen, stroomden de felicitaties aan het adres van de artieste binnen. Frédérique Spigt, zelf ooit deelneemster aan het nationale songfestival, twitterde: "Gefeliciteerd @anouk!!! Geweldig!! I Knew it!!!"

De band A Balladeer deelde ook nog even een sneer uit aan De Toppers, die een paar jaar geleden de finale niet wisten te halen. "Zie je, SCHIJT Gordon, dat Anouk wel door is? Zonder glitterpakken die niet werken maar met een goede song."