Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aanklacht tegen Jessica Simpson

Stralend staat Jessica Simpson met een baby op de cover van OK! Magazine in 2011. De blondine doet alsof het haar baby i...

Aanklacht tegen Jessica Simpson

Stralend staat Jessica Simpson met een baby op de cover van OK! Magazine in 2011. De blondine doet alsof het haar baby is, maar niets blijkt minder waar. De echte ouders van de kleine zijn dan ook woedend en klagen Jessica aan.

Christopher Hurst, de daadwerkelijke vader van de baby, ging in oktober 2011 met zijn tienerdochter en pasgeboren zoontje naar een meet & greet met Jessica. Toen de destijds zwangere zangeres de baby vasthield, sprong er opeens een fotograaf tevoorschijn. De man maakte volgens TMZ verschillende foto's. Eén van die foto's werd later op de cover van OK! Magazine geplaatst en er werd gesuggereerd dat het mannetjes de pasgeboren baby van Jessica was.

Toen Christopher maanden later Jessica met zijn zoontje op de cover van het blad zag, was hij met stomheid geslagen. Hij beschuldigt de actrice van uitbuiting, omdat ze geld van OK! Magazine kreeg voor de foto op de voorkant van het blad. De vader is woest en sleept behalve Jessica ook OK! Magazine en Getty Images voor de rechter. Hij eist 75.000 dollar (ruim 56.000 euro).

 

Bron: BuzzE Beeld: Ok!Magazine