Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Ashton Kutcher en Mila Kunis trouwen in UK'

Ashton Kutcher en Mila Kunis willen trouwen in Engeland. Het stel zou zelfs al op zoek zijn naar een locatie. "Mila wil...

'Ashton Kutcher en Mila Kunis trouwen in UK'

Ashton Kutcher en Mila Kunis willen trouwen in Engeland. Het stel zou zelfs al op zoek zijn naar een locatie. "Mila wil graag trouwen in een statig landhuis of iets anders op het Engelse platteland", zo meldt een bron aan Daily Star.

"Ze willen zo snel mogelijk trouwen, omdat ze een gezinnetje willen stichten. Ze zijn daarin enigszins ouderwets. Mila en Ashton zijn verliefd geworden op Engeland. De eerste locatie waar ze aan denken is Stonehenge, maar ze hebben ook het Royal Pavilion in Brighton bezocht", vertelt de bron.

Spectaculaire locatieDe 35-jarige acteur en de 29-jarige actrice kiezen voor een spectaculaire locatie, maar houdende bruiloft verder simpel. "Naar verwachting worden er maar een paar familieleden en vrienden uitgenodigd."

Ashton Kutcher ligt momenteel nog in scheiding met Demi Moore. Het stel onderhandelt al ruim een jaar over de financiële afhandeling van hun scheiding.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty