Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Johnny Depp meest sexy acteur uit de jaren 80

Johnny Depp, de acteur die zondag zijn 50e verjaardag vierde, heeft aan vrouwelijke aandacht nog geen gebrek. De Britten...

Johnny Depp meest sexy acteur uit de jaren 80

Johnny Depp, de acteur die zondag zijn 50e verjaardag vierde, heeft aan vrouwelijke aandacht nog geen gebrek. De Britten hebben hem namelijk gebombardeerd tot meest sexy acteur uit de jaren 80. The Pirates Of The Caribbean-acteur wordt op de voet gevolgd door Tom Cruise en Richard Gere.

De sexy piraat werd in de jaren 80 bekend door de tv-serie 21 Jump Street. Hierdoor groeide hij al snel uit tot een tieneridool. Tevreden met deze status was de Amerikaanse acteur niet, want hij besloot al snel om voor uitdagende filmrollen te kiezen, zoals Edward Scissorhands in 1990, Sleepy Hollow in 1999 en Charlie and the Chocolate Factory in 2005.

Uit het onderzoek kwam eveneens naar voren dat Dirty Dancing de favoriete romantische komedie uit de jaren 80 is, gevolgd door When Harry Met Sally. Ook populaire eighties films zijn Cocktail, Look Who’s Talking en An Officer and an Gentleman.

Als sexy ‘hedendaagse’ acteurs worden Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Daniel Radcliffe, Channing Tatum en Elijah Wood.

En dit zijn de vijf meest sexy acteur uit de jaren 80... Volgens de Britten dan hè? Wat wat is jouw favoriete acteur op leeftijd? 

Beeld: Getty