Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Debbie Rowe wil voogdij over Paris Jackson

Het zou zo maar kunnen dat de biologische moeder van Paris Jackson, Debbie Rowe, de voogdij krijgt over het kind dat ze...

Debbie Rowe wil voogdij over Paris Jackson

Het zou zo maar kunnen dat de biologische moeder van Paris Jackson, Debbie Rowe, de voogdij krijgt over het kind dat ze kreeg met Michael Jackson.

De rechter onderzoekt momenteel wat het beste is voor de 15-jarige Paris, na haar zelfmoordpoging vorige week. De voogdij van Paris is nu in handen van haar oma, Katherine Jackson, en haar achterneef TJ.

Maar volgens ingewijden is de tiener daar niet meer zo blij mee omdat haar oma zich niet in haar situatie zou kunnen inleven en TJ zich maar weinig met haar bemoeit.

Bronnen laten aan TMZ weten dat Debbie geen toenadering tot Paris heeft gezocht, maar dat ze de voogdij graag op zich zou nemen. Sinds kort heeft Paris intensief contact met haar moeder.

Paris is eigenlijk het petekind van Diana Ross. De zangeres was dan ook verbijsterd toen ze hoorde dat haar peetdochter een zelfmoordpoging had gedaan. "Ze is uiterst bezorgd om Paris", vertelt een insider aan RadarOnline.

"Diana is van plan Paris meteen te bezoeken als ze uit het ziekenhuis is en ze heeft gezworen dat ze er voor zal zorgen dat Paris alle hulp krijgt die ze nodig heeft", aldus de bron.

In het testament van Michael Jackson is vastgelegd dat Diana de voogdij over de kinderen krijgt, maar dit is nog niet rond. Op dit moment zorgt hun oma dus voor ze en heeft de voogdijzaak volgens Diana geen prioriteit.

Bron: BuzzE Beeld: Getty / ANP