Katy Perry pimpt miljoenenstulpje

Katy Perry is begonnen met het inrichten van haar nieuwe huis dat ze onlangs voor 4,3 miljoen dollar op de kop tikte. Ze...

Lees ook

Katy Perry is begonnen met het inrichten van haar nieuwe huis dat ze onlangs voor 4,3 miljoen dollar op de kop tikte. Ze hoeft in de tussentijd geen stulpje in de buurt te huren; de zangeres blijft gewoon thuis wonen, in de miljoenenvilla náást haar gloednieuwe woning. De toekomstige koper van Katy’s eerste huis heeft dubbel geluk: de nieuwe eigenaar krijgt de zangeres dus als nieuwe buurvrouw.

Katy’s huidige woning, die ze samen met Russell Brand kocht voor 7,2 miljoen dollar, staat te koop, weet Daily Mail. Ze heeft nu zelf een huis in Spaanse stijl uit 1950 gekocht. Het pand ligt aan de wereldberoemde Mulholland Drive in de Hollywood Hills.

Het huis heeft drie slaapkamers en drie badkamers, een zwembad en enorme balkons met prachtige uitzichten op de heuvels. Bij de woning hoort ook een gastenverblijf en een tropische tuin waar Katy en haar familie zich in terug kunnen trekken.

Volgens website Heatworld zou Katy er niet alleen gaan wonen. Vriendje John Mayer zou plannen hebben om bij haar in te trekken.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook