Doutzen Kroes plant geen tweede baby

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James hebben onlangs een huis gekocht in hartje Amsterdam. Het topmodel ziet het niet...

Lees ook

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James hebben onlangs een huis gekocht in hartje Amsterdam. Het topmodel ziet het niet als terugkeren. “Het is niet zo dat ik nu wéér in Amsterdam ga wonen”, vertelt ze aan Grazia. “Ik heb er al deze tijd gewoond. Alleen huren we nu. Nederland is echt ons thuis. Ik ben veel in New York voor mijn werk, maar mijn hart ligt in Nederland. Om daar geen huis te hebben, zou echt te vreemd zijn.”

Thuisbasis

De nieuwe koopwoning, die de komende tijd flink wordt verbouwd, moet de ultieme Hollandse thuisbasis worden. Meer dan haar huurwoning ooit is geweest. “Huren voelt toch nooit echt eigen”, zegt Doutzen. “Je hebt nooit helemaal je eigen stijl en interieur. Daarom hebben we nu een huis gekocht. Nu kan ik eindelijk de boel schilderen en helemaal naar onze zin maken.”

Babynieuws

De aankoop heeft niets te maken met plannen voor gezinsuitbreiding, maakt ze duidelijk. “In de toekomst willen we zeker een tweede, maar we zijn nog jong. En het is niet zo dat wij zoiets plannen in onze schema’s, het gaat bij ons natuurlijk. Een kindje is welkom, maar dit nieuwe huis hebben we niet gekocht met het oog op babynieuws.”

Lees het hele interview met Doutzen deze week in Grazia!

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook