Nicolette Kluijver kan niet zonder reizen

Reizen zit Nicolette Kluijver in het bloed. Zo presenteerde ze onder meer 3 Op Reis en maakte ze nu in het kader van TV...

Lees ook

Reizen zit Nicolette Kluijver in het bloed. Zo presenteerde ze onder meer 3 Op Reis en maakte ze nu in het kader van TV Lab een proefaflevering van het programma Mag Ik Met Je Mee… Op Reis. “Reizen is echt een tweede natuur. Ik kan niet anders.”

Nu Nicolette moeder is, wordt reizen wel steeds lastiger. “Maar het hoort bij me”, zegt ze in Sp!ts. “Als ik zes maanden achtereen in Nederland ben, word ik onrustig. Ik reis al sinds mijn achttiende toen ik nog een heel slecht model bij Elite was, haha. Ik herinner me mijn eerste reis naar Los Angeles waar ik een palmboom zag. Die had ik tot dan toe alleen nog maar bij Center Parcs gezien.”

Het moederschap is goed voor de presentatrice, omdat ze zich minder snel in gevaarlijke situaties stort. “Nu weet ik dat ik wel heelhuids thuis moet komen. Mijn vakanties zijn nog steeds heel actief, alleen nu doen Joost en ik alles om de beurt. Toen Isabella drie maanden was, gingen we naar Kaapstad om te kitesurfen. Normaal doen we dat de hele dag samen, maar nu om en om. Wij zijn echt vreselijk op vakantie. Ik denk dat niemand met ons mee wil, omdat we de hele dag dingen doen.”

Bron: BuzzE – Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook