Drew Barrymore wil meer kinderen

Drew Barrymore wil haar gezin dolgraag uitbreiden. De 38-jarige actrice, die vorig jaar september moeder werd van een do...

Drew Barrymore wil haar gezin dolgraag uitbreiden. De 38-jarige actrice, die vorig jaar september moeder werd van een dochter, hoopt Olive nog een broertje of zusje te geven, zegt ze in een interview met InStyle.

Drew is zelf enig kind en dat noemt ze ‘eenzaam’. “Sommige mensen vinden dat juist heel fijn, maar ik wil dat mijn kind andere kinderen om zich heen heeft.” Vooralsnog heeft de filmster het gevoel dat er nog minstens eentje bij moet komen. “Zodat ze samen door het leven kunnen gaan. Dus hoe dan ook, dat gaat gebeuren!”

Toch is het moederschap voor Drew geen taak die ze licht opvat. “Ik houd van degene die heeft gezegd: ‘Opvoeden is alsof je je hart aan de buitenkant van je lichaam draagt.’ Dat is de mooiste, meest perfecte manier om het te beschrijven. Ik maak me zorgen of ik het wel goed doe, probeer er alles aan te doen om haar een veilige en liefdevolle omgeving te bieden. Maar ook gek en vrij, consequent en met een stevige basis.”

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

 

Laatste nieuws