Musthave van de week: Birkenstock Arizona slipper

Grazia's Fashion Features Editor Evelien spot elke week een nieuwe musthave. Deze week: de Birkenstock Arizona slipper!...

Lees ook

Grazia’s Fashion Features Editor Evelien spot elke week een nieuwe musthave. Deze week: de Birkenstock Arizona slipper!

De gemiddelde kampeerder zou er geitenwollensokken in dragen, maar aan de voeten van bloggers krijgt de Birkenstock deze zomer een instant mode-injectie. Dat uitgerekend de Arizona sandaal van het schoenenmerk Birkenstock nu helemaal van je en het is, hebben we allemaal te danken aan Phoebe Philo. De ontwerpster van het modehuis Céline stuurde de modellen voor spring/summer 2013  de catwalk op met slippers die er wel iets van weghebben.

Dat vooral de ‘Birkies’ overal opduiken komt door het veel goedkopere prijskaartje dat er aan hangt (lees: €50).  Joyce van justlikesushi.com combineert met een wijdvallende streepjesshort en T-shirt en Denni Elias van chicmuse.com met een jurkje. Sabrina van afterdrk.com kiest voor een grijze spijkerbroek en lichtblauwe boyfriend jeans en vertelt aan Grazia dat ze de slippers het liefst iedere dag onder anything aandoet, omdat ze zo lekker zitten. Sabrina’s stylingtip: “Het mooist staan ze bij iets chics. Zoals een zijden broek of juist een mannenpak.”

Laatste nieuws

Zie ook