Mama Bieber: ‘Moeilijk om Justin los te laten’

De moeder van Justin Bieber vindt het moeilijk om haar zoon los te laten, vertelt ze aan People. Ze weet dat haar zoon z...

Lees ook

De moeder van Justin Bieber vindt het moeilijk om haar zoon los te laten, vertelt ze aan People. Ze weet dat haar zoon zelf beslissingen moet nemen nu hij achttien jaar is geworden en dus officieel volwassen is, maar Pattie Mallette moet er desondanks aan wennen.

“Zijn leven was mijn leven”, zegt de zelf pas 37-jarige Pattie in het interview. “Nu moet ik hem een beetje laten gaan, hem zelfstandig laten zijn. Het is moeilijk om niet alles te kunnen controleren wat je volwassen kind doet.”

“Iedere ouder maakt zich zorgen”, vervolgt ze. “Ik stuur hem elke dag berichtjes en bel hem elke dag. Ik wil weten wat hij doet en wat hij doormaakt, dus ik probeer zo veel mogelijk tegen hem te praten.”

Kop in het zand

Lastig vindt ze ook de meningen van anderen over haar kind. “Veel mensen denken dat ik mijn kop in het zand steek of dat het me koud laat wat mijn zoon uitspookt. Maar hoewel ik het niet altijd eens ben met wat hij doet, hoef ik dat niet meteen met de rest van de wereld te bespreken. Het is mijn zoon en ik moet respecteren dat hij niet zit te wachten op een moeder die altijd maar praat over zijn gedrag.”

Het tieneridool is de laatste tijd regelmatig in het nieuws wegens wangedrag. Zo plaste hij onlangs in een schoonmaakemmer, reed hij te hard en liet hij fans bij optredens uren wachten.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook