Het huwelijksgeheim van Reinout en Daniëlle Oerlemans

Het gebeurt niet vaak in showbizzland dat een koppel samen vijftien gelukkige jaren haalt. Reinout en Daniëlle Oerlemans...

Het gebeurt niet vaak in showbizzland dat een koppel samen vijftien gelukkige jaren haalt. Reinout en Daniëlle Oerlemans lijken een unicum. Wat is hun geheim?

“Reinout haalt het beste in mij naar boven, hij triggert me, daagt me uit. We versterken en steunen elkaar”, zegt Daniëlle in Grazia. “Plus: er is wederzijds respect, geen dubbele agenda, en we zijn altijd kritisch en eerlijk naar elkaar toe.”

“Natuurlijk hebben wij weleens onenigheid, dan is het van: ‘Joh lul’. Maar dat duurt bij ons nooit langer dan 24 uur. Op een gegeven moment krijg ik weer een kus in mijn nek en is het goed”, aldus de ex-wielrenster.

Er gingen ooit geruchten dat het stel een flinke dip had, maar die wijst Daniëlle naar het rijk der fabelen: “Dat werd gezegd in de periode dat hij een film aan het maken was en veel weg was, ‘dus dan zal Daniëlle wel in een dip zitten’. Onzin, ik durf hardop te zeggen dat wij nog nooit een dip hebben gehad.”

“Het leuke is juist dat het, en dat is niet gelogen, alleen maar beter wordt. In het begin, als je net bij elkaar bent, is het nog een beetje aftasten, maar na zoveel jaar samenzijn ?versmelt je als het ware. Dan weet je gewoon hoe je het samen het leukste hebt, en houd je vanzelfsprekend rekening met elkaar.”

Lees het hele interview met Daniëlle Oerlemans deze week in Grazia!

 Beeld: ANP

Laatste nieuws