Ben Affleck is nieuwe Batman

Ben Affleck kruipt in de huid van superheld Batman voor de nieuwe Superman-film. Het vervolg op Man of Steel is de eerst...

Lees ook

Ben Affleck kruipt in de huid van superheld Batman voor de nieuwe Superman-film. Het vervolg op Man of Steel is de eerste film waarin Superman en Batman samen te zien zijn. Henry Cavill keert terug als Superman.

“Affleck heeft het acteertalent om een gelaagd personage neer te zetten, een man die ouder en wijzer is dan Clark Kent en de littekens van een ervaren misdaadbestrijder draagt, maar ook de charme van miljardair Bruce Wayne bezit”, zo liet Warner Bros-voorzitter Greg Silverman weten in een verklaring aan media als BBC.

Naast Henry keren ook acteurs Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) en Diane Lane (Martha Kent) uit Man of Steel terug in de nieuwe film.

Ben Affleck wordt de eerste Batman sinds Christian Bale in de Dark Knight-trilogie. Eerder speelden ook George Clooney, Val Kilmer en Michael Keaton de vleermuisman.

Wat is jullie favoriete Batman-acteur? Christian Bale, George Clooney, Val Kilmer, Michael Keaton of kijk je nu al het meeste uit naar Ben Affleck in het strakke vleermuispak? Wij zijn benieuwd!

Bekijk ze allemaal in de gallery!

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook