Victoria Koblenko naar Rusland

Victoria Koblenko is vanaf maandagavond te zien in de serie Feuten, over de leden van een studentenvereniging. Zelf woon...

Lees ook

Victoria Koblenko is vanaf maandagavond te zien in de serie Feuten, over de leden van een studentenvereniging. Zelf woont en werkt ze momenteel in Rusland. “Ik heb in Rusland veel meer keuze”, aldus de actrice tegen Sp!ts.

“Ik ben in Moskou een project aan het voorbereiden. Als alles loopt volgens plan mag ik er in oktober wat over zeggen”, zegt Victoria. In Nederland zal haar project niet te zien zijn, hooguit wat ondertitelde fragmenten die ze zelf op YouTube zal zetten.

In Feuten speelt Victoria de rol van Anne Fleur, een jonge advocate die Bram Wagmans (Manuel Broekman) begeleidt. “Het corps is ze al ontgroeid, maar het grote mensenleven valt ook niet mee. Het is voor haar een guilty pleasure om nu eens aan de andere kant te staan en de baas te mogen spelen over een stagiair. Deze rol is mijn leukste rol.”

Voor de toekomst heeft Victoria ook nog wat wensen: “Ik zou graag human-interestverhalen willen maken, zoals ik tijdens het EK heb gemaakt in Oekraïne.”

Bron: BuzzE Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook