‘Kris en Bruce Jenner maakten sekstape’

Kim is niet de enige van de Kardashian-familie die een sekstape maakte. Ook haar moeder en stiefvader Bruce Jenner namen...

Lees ook

Kim is niet de enige van de Kardashian-familie die een sekstape maakte. Ook haar moeder en stiefvader Bruce Jenner namen zichzelf op terwijl ze bezig waren. Dat onthult Kris in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians die zondagavond in Amerika zal worden uitgezonden, zo melden verschillende media waaronder RadarOnline.

Op het moment dat Bruce zijn stiefdochter Kourtney uitlegt dat ze moet uitkijken met het maken van spannende kiekjes omdat die wel eens uit kunnen lekken, vertelt Kris dat zij en Bruce ook een spannende video hebben gemaakt. “Een fitnessvideo, schat”, probeert Bruce nog. Maar Kris doet volgens de website allerlei details uit de doeken.

“Bruce en ik hebben een seksvideo gemaak”, zegt Kris al snel. Scott, de man van Kourtney, wil vervolgens de details van de video weten. Bruce zou daarop hebben gezegd dat hij de video onmiddellijk heeft verwijderd. Op verschillende websites staat een fragment uit de aflevering. Maar dit filmpje is in Nederland nog niet terug te zien.

Laatste nieuws

Zie ook