Celebrity dieet: Beyoncé

Mogen er wel een paar vakantiekilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body's van de sterren vergen...

Lees ook

Mogen er wel een paar vakantiekilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body’s van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Maar hun regimes zijn niet langer geheim. Dit keer het dieetregime van Beyoncé.

Rond maar strak, stevig maar slank: Beyoncé is niet alleen de onbetwiste queen of pop, maar ook de koningin van de bikini body’s. Met haar strakke buik, wespentaille en gewelfde heupen is ze net een pin up ster. Beyoncé: “Ik voel me op mijn best als ik niet te dun ben, maar ook niet te zwaar. Duidelijke rondingen wil ik hebben. Ik vind het belangrijk om er als een vrouw uit te zien en me als een vrouw te voelen.”

Dieet

Rood vlees, alcohol en zoet en vet voedsel passeren niet Bee’s gouden keeltje. Een dagelijkse pagina uit haar eetdagboek ziet er zo uit: yoghurt en muesli als ontbijt, een vederlichte sandwich tijdens de lunch en vis met groenten als avondeten. Haar dieettip: eet voor een vol gevoel in je maag voedsel dat naast veel goede voedingsstoffen ook veel water bevat, zoals groentenbouillon.

Workout

Vijf dagen per week trekt ze haar sportpakje aan om te stoeien met een combinatie van gewichtstraining, rennen en dansen.  “Ik doe zo veel mogelijk cardiotraining als ik kan. Als ik een hele dag heb gedanst, ren ik nog zo’n vijf kilometer, anders tien. Ik kan niet eten wat ik wil en ik kan me ook niet veroorloven om niet te sporten. Snelle, gemakkelijke methodes om in shape te blijven, bestaan niet. Het gaat om toewijding, en meer om mentale dan om lichamelijke kracht. Maar voor een opgepompt lijf à la Madonna, gaat ze niet. “Ik vind het sexier als je het niet te duidelijk ziet aan je lichaam dat je naar de sportschool gaat.”

Vals spelen

Het bootylicious nachtegaaltje zweert bij Spanx control pants om haar taille en heupen extra slank en haar billen extra stevig te laten uitzien.

Lees ook: Beyoncé weer op vega-dieet

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook