Sylvie straalt bij charity event

Sylvie van der Vaart laat alle narigheid achter zich en richt zich op haar werk. Donderdag presenteerde ze het Dromenbal...

Lees ook

Sylvie van der Vaart laat alle narigheid achter zich en richt zich op haar werk. Donderdag presenteerde ze het Dromenbal van stichting DKMS in Berlijn.

Bij het fotomoment voorafgaand aan het evenement schonk ze de fotografen een stralende glimlach. Daarna verdween ze naar binnen zonder interviews te geven.

Moedig

Gesterkt door de bemoedigende woorden van haar moeder Rita Meis, zet Sylvie al haar emoties opzij en stelt ze zich professioneel op. Haar houding wordt erg gewaardeerd door haar Duitse collega’s. “Ik heb er enorm respect voor dat ze hier is”, reageert presentatrice Miriam Pielhau voor de camera’s van Bild. “Ik vind haar heel kalm en professioneel”, vult actrice Eva Habemann aan. “Ik vind haar ontzettend moedig”, beaamt ook presentator Jochen Schropp.

Sylvie is een van de ambassadeurs van de DKMS Life Foundation. De stichting wil kankerpatiënten stimuleren en kansen voor hen creëren.

Tekst: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook