Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het celebrity dieet van Jada Pinkett Smith

Mogen er wel een paar kilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body’s van de sterren vergen de nodig...

Het celebrity dieet van Jada Pinkett Smith

Mogen er wel een paar kilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body’s van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Maar hun regimes zijn niet langer geheim. Voorlopig geven we je iedere zaterdag advies van een celeb that should do the trick! Dit keer het dieet van Jada Pinkett Smith.

Het lichaam van actrice Jada Pinkett Smith wordt met het jaar strakker en gespierder. Menig twintigjarige benijdt de fitte veertiger. Al moet ze oppassen om niet te bonkig te worden. Jada: “Ik eet niet voor mijn lol. Ik eet omdat mijn schema het me voor schrijft.”

DieetOm de spieren die ze heeft te behouden, moet Jada flink wat magere eiwitrijke producten, zoals gegrilde kip, naar binnen werken. En natuurlijk staan groenten hoog op het menu, maar absoluut anti-koolhydraten is ze niet. Haar favoriete ontbijt is een stevig bord havermout. Niet met honing maar met licht gebakken boerenkool, gegrilde kip en sesamzaadjes erover. Hmmm… De lunch is vaak een visje met groenten.

Work outJada mixt cardio met krachttraining. Ook houdt ze van kickboksen en stunt training workouts. Ze staat bekend als een echte fitness junk. Een paar jaar geleden liep ze nog rond met opgepompte armen waar menig bodybuilder een puntje aan kon zuigen. “Ik was sportverslaafd. Ik train nog steeds maar niet meer zo veel als toen. Ik vind het mooi dat mijn lichaam weer wat zachter wordt.”

Pinda appelHaar favoriete snack is bijna net zo vreemd als haar ontbijt: een appel met pindakaas.

Beeld: Getty