Kelly Osbourne biedt Lady Gaga excuses aan

Kelly Osbourne heeft Lady Gaga een uitgestrekte hand aangeboden om hun langdurige vete te beëindigen. De 29-jarige Kelly...

Kelly Osbourne heeft Lady Gaga een uitgestrekte hand aangeboden om hun langdurige vete te beëindigen. De 29-jarige Kelly bood tevens haar excuses aan voor haar recente uitbarsting op Twitter aan de extravagante zangeres.

De Osbourne-telg bood Gaga via Twitter aan om ‘dit al volwassenen op te lossen’. Ze schreef: “@ladygaga ik gedroeg me als een klein kind. Ik hou alleen niet van dergelijke publiciteitsstunts. Bel me en dan lossen we dit als twee volwassenen op. Ik ben deze vete beu.” Misschien nam Gaga gelijk actie, want de tweet is inmiddels verwijderd.

Ruzie om taart

De ellende begon omdat Kelly het niet kon waarderen dat Gaga haar afgelopen zondag een verjaardagstaart aanbood. De zangeres gaf de taart aan Kelly’s moeder Sharon tijdens de opnames van X Factor UK. “Ik wil niet ondankbaar zijn, maar waarom zou je me een taart sturen via mijn MOEDER in een land aan de andere kant van de wereld?”, vroeg Kelly zich af via Twitter.

Kelly en Gaga maken al langer ruzie via sociale media, maar de poging het goed te maken met taart werd niet goedgekeurd door Kelly. “#Hypocriet”, schreef de realityster verder bij een foto van de taart, gevolgd door de tweet “#StefaniStopIt!”, waarin ze de zangeres met haar echte naam aanspreekt.

Kelly zette haar Twitter-tirade voort met de opmerkingen “Je loopt zo ver achter dat je denkt dat je de eerste bent”, en “Ik hou van een toetje, maar ik heb liever de waarheid”. Toch kreeg Kelly blijkbaar spijt, ook al deze tweets zijn inmiddels verwijderd.

Lady Gaga reageerde vervolgens met een aardig bericht: “Het was bedoeld als een poging tot vrede. Gefeliciteerd.”

Kelly maakte Gaga belachelijk

De twee vrouwen hebben ruzie sinds Lady Gaga tijdens de London Fashion Week op televisie verscheen in een burka en Kelly dit belachelijk maakte.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws