Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lady Gaga gedumpt door haar vriend

Als we de laatste berichten mogen geloven dan is Lady GaGa weer vrijgezel. De 27-jarige zangeres zou gedumpt zijn door h...

Lady Gaga gedumpt door haar vriend

Als we de laatste berichten mogen geloven dan is Lady GaGa weer vrijgezel. De 27-jarige zangeres zou gedumpt zijn door haar verloofde Taylor Kinney. De reden voor de breuk? GaGa’s extreem drukke werkschema.

Over en uit?

Taylor zou daarbij helemaal gek worden van de vele alter-ego's die de zangeres er op na houdt. Hij wil een "gewone" relatie, maar dat lijkt onmogelijk. "Taylor is dol op Gaga als ze gewoon zichzelf is, maar die kant van haar ziet hij weinig. Ze is altijd aan het werk en dus altijd een artiest", vertelt een bron tegen The Sun.

Het sterrenkoppel zou de laatste tijd dan ook maar één dag per maand samen spenderen, nu Gaga druk bezig is haar nieuwe album Artpop te lanceren.

Verdriet

Onlangs hintte de zangeres al op een breuk toen ze op haar Twitterpagina over het nummer I Wanna Be With You schreef: ‘#iwannabewithu gaat over het volgen van mijn dromen en verliefd worden op hetzelfde moment. Kon ik het maar beide hebben, maar dat is onmogelijk.