Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog Danie: Accessorize My Way

‘Exercise? I thought you said accessorize!’  Iedereen weet inmiddels wel dat ik gek ben op een goede set arm candy en ee...

Blog Danie: Accessorize My Way

‘Exercise? I thought you said accessorize!’  Iedereen weet inmiddels wel dat ik gek ben op een goede set arm candy en een paar stoere chunky ringen. Je kunt je outfit binnen no time  een dikke boost geven wanneer je coole statement necklace en wat arm candy  toevoegt! Mijn tip is dan ook, investeer in je accessoires. Je kunt ze eindeloos variëren en combineren!

Deze lip broche van Salvador Dali is to die for! Dit exemplaar is alleen weggelegd voor the rich and famous (prijs op aanvraag). Maar van ieder pronkstuk vind je ergens in de high street wel ergens een te gekke knock-off.

Voor de nodige inspiratie en kennis dit te gekke verzameling boek van Assouline (€525,-). Gevuld met de meest belangrijke en historische sieren uit de 20ste eeuw. Juwelen van Diana en Grace Kelly, om lekker bij weg te dromen.

De next it-bag! Helemaal te gek deze tasjes van Benedetta Bruzziches (€570,-). Ik ben gek op metallic en tasjes met een funny detail. Zo geef je je outfit een dikke knipoog!

Love it! Super deze mix van groen en goud. Dit horloge staat hoog bovenaan mijn wishlist! Dit soort horloges kun je vaak ook vintage tegen een vriendelijk prijsje scoren. Zo geef je je armcandy een unieke touch.