Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win tickets voor Amsterdamse Hotelnacht

Spendeer je nacht van 18 januari op 19 januari in een chic hotel in Amsterdam. Aankomend weekend openen bijna 40 hotels...

Win tickets voor Amsterdamse Hotelnacht

Spendeer je nacht van 18 januari op 19 januari in een chic hotel in Amsterdam. Aankomend weekend openen bijna 40 hotels voor de tweede keer hun deuren: de Amsterdamse Hotelnacht gaat namelijk weer van start! En dat betekent niet alleen voor een aantrekkelijke prijs blijven slapen, ook kun je het hele weekend naar culturele, creatieve en culinaire feestjes die de hotels organiseren.

Spectaculair programma

Er is genoeg te doen! Winterfeestjes, workshops, optredens, filmfestivals en Hotelnacht-diners. Bezoek de Sustainable Food & Art Market met muziek, kunst en organisch eten of doe mee met de speciale zondagsyoga. Zin om flink los te gaan? Het grootste viersterrenhotel van de Benelux, Novotel, host dit jaar het bijzondere Hotelnacht Eindfeest. Klik hier voor het hele programma.

Win tickets

En jij kan daar bij zijn! Grazia mag 5x2 Hotelnacht Tickets weggeven. KLIK HIER en wie weet heb jij aankomend weekend een onvergetelijke nacht!