Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ariana Grande wil Perez Hilton aanklagen

Ariana Grande is woedend op blogger Perez Hilton, die eerder deze week twitterde over  drugsgebruik van de zangeres. Omd...

Ariana Grande wil Perez Hilton aanklagen

Ariana Grande is woedend op blogger Perez Hilton, die eerder deze week twitterde over  drugsgebruik van de zangeres. Omdat dit volgens Ariana totale onzin is, wil ze de blogger aanklagen, weet RadarOnline .

"Ik heb gehoord dat iemand je cocaïne zag gebruiken op een feest dit weekend. Houd drugs op afstand, Ariana!!! Ik bid voor je!", twitterde Perez naar Ariana. Vervolgens richtte de blogger een tweet aan Ariana's broer. "Zorg er alsjeblieft voor dat Ariana geen cocaïne gebruikt." Als kers op de taart twitterde hij Ariana's werkgever Nickelodeon ook nog: "Klopt het dat @ArianaGrande een drugsprobleem heeft? Hopenlijk kunnen jullie haar helpen voordat het erger wordt."

Reactie Perez

Perez maakt zich geen zorgen om een mogelijke rechtszaak, laat hij aan Mosh News weten. "Ik heb nooit gezegd dat het waar is, slechts dat ik het heb gehoord. En daar sta ik nog steeds achter." De blogger vertelt ook dat hij sinds zijn tweets met de dood is bedreigd door Ariana's fans. "Ik heb nog nooit zulke gemene reacties gekregen", vertelt de Perez, die toch wel wat gewend is. "Ik zeg niet dat Ariana controle heeft over haar fans, maar haar stilte keurt dit gedrag goed."

De ruzie tussen Perez en Ariana begon al tijdens de Grammy Awards. Perez liet toen via zijn blog weten Ariana's jurk erg saai te vinden.

 

Bron: BuzzE Beeld: Getty