Touriya reageert op ruzie met Sylvie

De openlijke uithaal van Touriya Haoud op Twitter naar 'een vriendin', was voor Sylvie bedoeld. In RTL-Boulevard reageer...

Lees ook

De openlijke uithaal van Touriya Haoud op Twitter naar ‘een vriendin’, was voor Sylvie bedoeld. In RTL-Boulevard reageert de actrice: “Ik ben er altijd voor Sylvie door dik en dun geweest en dan lees je zoiets in de krant.”

Voor Touriya was het een pure shock toen ze de aantijgingen van voormalig hartsvriendin Sylvie Meis in de media las. Wel geeft ze nu toe dat haar emoties misschien lichtelijk de overhand namen toen ze de berichten schreef, waar ze een een beetje spijt van heeft. maar vindt ze het nog steeds belachelijk dat Sylvie haar zo laat vallen.

Verraden

Sylvie had eerder deze week in De Telegraaf verklaard dat Touriya verhalen over haar zou hebben doorgespeeld naar de media. “Echte vrienden bellen elkaar en confronteren elkaar als er iets is. Ik lig al in scheiding en dan moet ik dit lezen. Het was echt alsof er een storm voorbijkwam”, zei Touriya.

Ze zegt geen flauw idee te hebben waarom Sylvie zo vijandig is tegen haar. “Ik heb haar al maanden niet gesproken. Ik heb haar een berichtje gestuurd van: ‘Kun je me bellen, ik zou graag een verklaring willen, want ik ben echt teleurgesteld’. Maar ik heb niks van haar gehoord.”

Good old times…

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook