Top 5 beauty musthaves van Nicole Richie

Ze is een bezige bij, moeder en houdt niet van veel make-up. En toch ziet Nicole Richie er altijd schitterend uit. Hoe d...

Ze is een bezige bij, moeder en houdt niet van veel make-up. En toch ziet Nicole Richie er altijd schitterend uit. Hoe doet ze dat toch? Ze verklapt haar top 5 beauty musthaves.

1. Schuifspeldjes

Nicole draagt haar haren de laatste tijd vaak opgestoken. Hoe het zo mooi blijft zitten. Gewoon door simpele schuifspeldjes. Perfect om onzichtbaar je coupe prachtig te laten zitten.

2. Wimperkruller

 

Nicole draagt niet graag elke dag een dikke laag make-up, maar wat ze wel altijd even doet is haar wimpers krullen om haar ogen tot leven te brengen.

3. Oog concealer

Nicole is een bezige bij en dan kan een concealer voor de ogen helpen bij die ongewenste wallen. Ze gebruikt zelf altijd de Eye Concealer van Clé de Peau Under.

4. Lippenbalsem

 

Niemand wil droge kapotte lippen, zeker niet als ze zo mooi vol zijn als die van Nicole. Daarom zorgt ze ervoor dat ze altijd lekkere vettige lippenbalsem bij de hand heeft.

5. Kleur conditioner

Hoe Nicole haar lokken zo mooi Paars houdt? Door middel van een speciale conditioner voor gekleurd haar. Op deze manier zorgt ze ervoor dat de kleur niet vervaagd.

 

 

 

Laatste nieuws