Paul de Leeuw huwt Chantal Janzen

Chantal Janzen schuift haar grote dag niet onder stoelen of banken. Op 15 december geeft de actrice haar ja-woord aan li...

Lees ook

Chantal Janzen schuift haar grote dag niet onder stoelen of banken. Op 15 december geeft de actrice haar ja-woord aan liefje Marco Geeratz. Niemand minder dan Paul de Leeuw trouwt het koppel. “Hij is een vriend van ons allebei,” vertelt de 35-jarige actrice en presentatrice aan JAN.

Uitstel

In 2009 vroeg Marco haar al ten huwelijk. De grote dag bleef echter uit vanwege de geboorte van hun zoontje James.  “Vijf jaar geleden heeft hij me ten huwelijk gevraagd in Ramatuelle, in het niet-hippe deel van Zuid-Frankrijk. Ik lag geheel make-uploos, bloot in bed. Nou, de man die mij dan nog wil… Ik was nooit een meisje dat droomde van trouwen. Op het podium heb ik de allermooiste jurken gedragen en een volle dag in de schijnwerpers hoeft voor mij ook niet. Toch vind ik het romantisch. Ik wil de liefde vieren, met James erbij – we wilden dat hij bewuste herinneringen zou hebben aan dit moment. En Claridge’s is een iconische plek, een van de oudste en beroemdste hotels van Londen”, blikt Chantal terug. 

Geen Sylvie

Het huwelijk zal naar verluidt plaatsvinden in hotel Claridge’s in Londen, volledig in kerstsfeer. Chantal en Marco Geeratz hebben ongeveer honderd gasten uitgenodigd. De blondine doet naar eigen zeggen absoluut niet geheimzinnig over haar huwelijk. “Ik voel me geen Yolanthe of Sylvie die denken dat ze Maxima zijn en dat er drommen mensen naar Londen komen.” De presentatrice heeft naast alle stress die een bruiloft met zich meebrengt nog iets belangrijks om rekening mee te houden. Ze houdt haar hart vast voor de weersverwachting tegen die tijd, maar een sneeuwstorm mag de pret zeker niet drukken. “Dan ga ik mijn jurk van Addy van den Krommenacker in die grote kroonluchter hangen!”, grapt ze.

 

Beeld: Instagram, Bron: BuzzE

 

 

Laatste nieuws

Zie ook