Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Floortje Dessing ontslagen uit ziekenhuis

Floortje Dessing lag een aantal weken in het ziekenhuis met een flinke hersenvliesontsteking, maar mocht eindelijk weer...

Floortje Dessing ontslagen uit ziekenhuis

Floortje Dessing lag een aantal weken in het ziekenhuis met een flinke hersenvliesontsteking, maar mocht eindelijk weer naar huis. Dat liet de presentatrice weten tijdens de Coen&Sander show, welke wordt uitgezonden op de radiozender 3FM.

Virus

Naast de hersenvliesontsteking werd er ook geconstateerd dat ze een onbekend virus had opgelopen. Floortje liet weten dat de kans groot was dat ze dat te danken had aan een teek: "De teek had het virus in mij gepland."

Iran

Twee weken geleden kwam ze ziek terug uit Iran. "Ik kon mijn evenwicht niet meer bewaren, m'n benen hielden ermee op. Dat vond ik heel eng. Toen kreeg ik ook nog last van mijn ogen. Ik ben twee weken heel ziek geweest. Dan knijp je 'm wel even", aldus de presentatrice.Ondanks alles is Floortje niet van plan om te stoppen met reizen: "Het is niet het meest gezonde wat er is, maar ik vind het zó ongelooflijk leuk om te doen. Het is een essentieel onderdeel van mijn leven."

Herstel

Ook al ziet het er positief uit, heeft Floortje nog wel wat tijd nodig om te herstellen. Zo laat ze tijdens de uitzending weten dat ze nog niet weet of ze aanwezig zal zijn bij het Televizier Ring-Gala, wat aankomende donderdag zal plaatsvinden.

 

Beeld: Getty