6 x beauty-hacks met een lepel

Soms liggen de handigste beautytools gewoon binnen handbereik en is het handig om eerst in je badkamer of keukenkastjes...

Soms liggen de handigste beautytools gewoon binnen handbereik en is het handig om eerst in je badkamer of keukenkastjes te kijken voordat je een duur product aanschaft. Geloof het of niet, maar zelfs een lepel komt soms goed van pas in je toilettasje.

Perfecte mascara

Overkomt het je wel eens dat je mascara na het opdoen over heen je ooglid zit? Gebruik de lepel dan om je ooglid mee te bedekken. Aangezien de vorm hier perfect overheen past, kun je deze precies neerleggen dat enkel je wimpers nog blootliggen. Breng vervolgens je mascara aan en je zult zien dat er geen vlekje te vinden is.

Winged eyeliner

Je kunt de lepel ook als sjabloon gebruiker voor een winged eyeliner-look. Veel vrouwen vinden het uiteinde van de lijn vaak erg moeilijk en krijgen deze niet gelijk. Door de rand van het handvat te volgen, kun je de fout bijna niet begaan!

Wimpers krullen

Ben je je wimperkrultang vergeten? Wees dan niet bang want je kunt gewoon een lepel gebruiken!

Bekijk voor de drie bovenstaande punten de volgende video en zie hoe je te werk moet gaan:

Fix je foundation

Zijn er duidelijke ophopingen of lijnen zichtbaar in je foundation? Leg de lepel dan even in de koelkast en draai er volgens rondje mee over de ongelijke delen. Dit helpt om de foundation over het gezicht te verspreiden en de huid zo glad te maken. Let er wel op dat je de lepel niet te lang koelt, aangezien je huid er dan licht aan blijft plakken.

Slechte adem

Aangezien de meeste bacteriën in je mond zich op je tong bevinden, is het verstandig om deze regelmatig te verwijderen. Gebruik een lepel twee keer per dag om de tong schoon te ‘schrapen’  en te ontdoen van etensresten en bacteriën.

Contouren

Breng de holle binnenkant van de lepel tegen je ‘appelwang’ aan en voorkom dat de make-up op de verkeerde plekken terecht komt. Ook in dit geval is de lepel bedoeld als een sjabloon.

Beeld: Youtube (BeforeAndAfterTV)

Laatste nieuws