Human Barbie belandt in ziekenhuis

Het Oekraïense model Valeria Lukyanova, dat bekend werd als de human Barbie werd naar verluidt  voor haar huis in de sta...

Lees ook

Het Oekraïense model Valeria Lukyanova, dat bekend werd als de human Barbie werd naar verluidt  voor haar huis in de stad Odessa aangevallen.

Aangevallen

“Ik werd aangevallen bij de ingang van mijn flatgebouw”, legt de 28-jarige uit. “Ik had net boodschappen gedaan en liep naar huis met volle tassen toen ik door twee mannen werd belaagd. Ze maakten duidelijk dat ze mij niet probeerden te beroven. Het gebeurde allemaal in een flits, ze sloegen op me het hoofd, een paar keer op mijn kaak, toen begon een van hen me te wurgen.”, voegde ze eraan toe. Uiteindelijk werd ze gered door haar buurman die kwam aanlopen. De twee mannen renden  weg uit angst.

Plastische chirurgie

De Barbie ontkent standvastig de geruchten dat ze eigenlijk herstellende is van plastische chirurgie, vertelt de Daily Mail. Valeria staat er tevens op dat de enige procedure die ze ooit heeft ondergaan, haar borstvergroting is. Ze beweert dat haar look natuurlijk is en alleen is versterkt door make-up.  Valeria is dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis. “Ik voel me een beetje beter, maar mijn kaak doet nog steeds erg veel pijn.”

 

Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook