Khloé Kardashian popelt om verjaardag van ex te vieren

Khloé Kardashian zegt niet dat het weer aan is tussen haar en French Montana, maar toch is de realityster wel erg blij o...

Lees ook

Khloé Kardashian zegt niet dat het weer aan is tussen haar en French Montana, maar toch is de realityster wel erg blij om samen zijn verjaardag te vieren. Misschien een beetje te blij?

Felicitatie

“Gefeliciteerd baby boy! In een korte tijd hebben we tijdloze herinneringen gemaakt. Ik feliciteer een man die zijn leven oprecht ten volle leeft. Kan niet wachten tot het leven vanavond met jou te vieren. Je verdient het,” schrijft Khloé onder een Instagram-kiekje van het ex-koppel op het strand.

Speciale relatie

Eerder deze maand vertelde French Montana in een uitzending van de radioshow Sway in the Morning over de stand van zaken tussen de twee“Khloé is mijn schatje. We hebben een hele speciale relatie”, zei hij. “We zullen die relatie ook voor altijd houden, we praten immers elke dag met elkaar.” Wat die ‘speciale relatie’ dan precies inhoudt, is niet helemaal duidelijk. “We willen onze relatie een beetje uit de spotlights houden.”

Oeps

Op Instagram postte de Amerikaanse rapper vandaag wat kiekjes van zijn verjaardagsfeest, waar ook Khloé overduidelijke op is te zien. Bij een van de foto’s maakte hij een behoorlijke spelfout. In plaats van ‘cheers’ schreef hij: ‘Chairs to life!!!’. 

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook