Amanda Bynes verft haar pimpelpaars

Amanda Bynes is na alle ophef rondom haar leven toe aan een verandering. En dus besloot ze haar haren paars te verven. I...

Lees ook

Amanda Bynes is na alle ophef rondom haar leven toe aan een verandering. En dus besloot ze haar haren paars te verven.

In Salon Nine Zero One in West Hollywoord, liet ze haar lange blonde lokken verven. Met haar nieuwe paarse coupe treedt ze in de voetsporen van onder andere Kelly Osbourne en Nicole Richie.

Pimpelpaars

Een foto van het resultaat deelde ze op Twitter en Instagram. Dat ze nog niet helemaal de oude is, blijkt wel uit het bijschrift dat erbij staat. “Mijn ouders moeten stoppen met zo vervelend doen en mijn paspoort teruggeven! Ik zal binnenkort eindelijk controle over mijn eigen geld hebben. Ik word dagelijks verbaal misbruikt, dit moet stoppen. Mijn advocaat en ik zullen het laatst lachen! Bedankt!”, schrijft ze.

Ontevreden

Het lijkt er echter niet op dat Amanda helemaal tevreden is met de kleur van haar lokken. “Het is violet/lavendel/lila -NIET PAARS OF BLAUW! Ik ga het toch veranderen”, schreef ze bij de volgende foto.

Fans vragen zich ondertussen vooral af hoe ze de behandeling heeft betaald, aangezien ze bijna geen geld van haar ouders krijgt.

Lees ook: Amanda Bynes slaapt op bankje in winkelcentrum

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook