Hot story: Nick en Simon willen acteren

Toen Nick en Simon gevraagd werden om de titelsong van de nieuwe feelgood film Pak van mijn hart te schrijven, hoefden d...

Lees ook

Toen Nick en Simon gevraagd werden om de titelsong van de nieuwe feelgood film Pak van mijn hart te schrijven, hoefden de heren niet lang na te denken. Maar zien we het duo straks zelf ook op het witte doek?

Simon

Een titelsong maken, vinden de Volendammers geweldig, maar een rol in een Nederlandse film zien zij ook wel zitten. “Ik zou dat hartstikke leuk vinden. Het speel nu nog niet maar als we de kans krijgen, zou ik dat zeker wel willen proberen. Ik heb vroeger wel amateurtoneel gedaan, maar daar is het bij gebleven dus je moet ook niet te veel verwachten”, aldus Simon.

Nick

Ook Nick staat hier wel open voor: “Als de kans zich aandient om te acteren, vind ik dat heel interessant. Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik weet niet of ik het kan. Misschien ben ik supergoed, misschien bak ik er niets van. Maar ik vind het wel leuk om creatief en scheppend bezig te zijn en het proces van het maken van een film lijkt me heel mooi, dus wie weet…”

Benieuwd naar de hun droomrollen? Lees het volledige verhaal nu in de nieuwe Grazia!

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook