Zien: Kim Kardashian poedelnaakt in shoot

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Kim Kardashian weer een cover in de wacht sleepte. Eén waarop haar blote, geoliede...

Lees ook

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Kim Kardashian weer een cover in de wacht sleepte. Eén waarop haar blote, geoliede achterwerk prominent de voorpagina van het magazine Paper sierde. Nu heeft
Paper Magazine
 nog meer foto’s van de naaktshoot met Kim Kardashian gepubliceerd op hun website.

Poedelnaakt

Een dag nadat de voorpagina van de nieuwe editie van het blad werd onthuld waarop de realityster met de billen bloot ging, is nu ook Kims zijkant én voorkant volledig te zien. Ze ziet er op de foto’s precies zo uit als in het echt, verzekert de artistic director van het tijdschrift. “Behalve dat ze kleiner is dan dat ze op de foto’s lijkt.” Verder beschrijft het artikel het sprookjesachtige uiterlijk van Kardashian. “Ze is een mooi anime-karakter dat tot leven is gekomen.”

Samenwerken

Kim deelde woensdag zelf ook de voorpagina’s van de foto’s op Instagram. “Het is een grote eer om te werken met de legendarische Jean-Paul Goude! Deze zijn in Parijs genomen”. “Kan niet wachten tot jullie de hele uitgave kunnen zien.”

Volgens TMZ kreeg Kim Kardashian niet betaald voor de fotosessie, maar wilde ze de klus vooral doen omdat ze dolgraag wilde samenwerken met de 74-jarige Franse fotograaf. Paper heeft geen budget om Kim te kunnen betalen, melden insiders. Wat de shoot wel oplevert is voor de realityster in ieder geval weer veel publiciteit.

Beeld: Papermag.com, Kim Kardashian @ Twitter

Laatste nieuws

Zie ook