‘Beyoncé zingt over huwelijksproblemen’

Er waren slechts vijftien seconden nodig om de geruchten over een scheiding tussen Beyoncé en Jay Z weer aan te wakkeren...

Lees ook

Er waren slechts vijftien seconden nodig om de geruchten over een scheiding tussen Beyoncé en Jay Z weer aan te wakkeren. Een fragment uit het nummer Ring Off is online verschenen en volgens diverse media gaat dit over de scheidingsgeruchten die afgelopen juni ontstonden.

Songtekst

In het nummer zingt de zangeres het volgende: “In de spiegel staren en hopen dat hij zegt dat je mooi bent. Ik zou willen dat het geen pijn deed, ik weet niet hoe we hier gekomen zijn. Ik was ooit degene die zijn hart had.” Ook heeft ze het, zoals de titel al zegt, over het afdoen van haar trouwring. “Je bent moe van het proberen, het vechten en het huilen.”

Niet over rozen

Volgens verschillende insiders gaat het sprookjeshuwelijk van Jay en Bey toch niet over rozen. De twee zouden onder meer in relatietherapie zijn om hun aparte levens meer op elkaar af te stemmen.

Beyoncé en manlief Jay Z hebben beiden (nog) niet gereageerd op de geruchten. Wel werden ze afgelopen weekend nog samen gekiekt op de bruiloft van Beyoncé’s zus Solange. Aan de foto’s die ze op haar Instagramprofiel post, lijkt alles echter nog koek en ei te zijn.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook