Lindsay Lohan werkt aan comeback in Hollywood

Lindsay Lohan stopt eind november met de theatervoorstelling Speed The Plow in Londen en denkt daarom na over de volgend...

Lees ook

Lindsay Lohan stopt eind november met de theatervoorstelling Speed The Plow in Londen en denkt daarom na over de volgende stappen in haar carrière. “Lindsay is vastbesloten om weer filmster te worden”, vertelt een goede vriend van de actrice aan Radar Online.

Comeback

“Het gaat beter dan ooit met Lindsay”, voegt de insider eraan toe. “Lindsay is van plan om tijdelijk terug te keren naar haar familie in New York om daarna naar Hollywood te gaan. Ze heeft al drie grote films waarin ze zal schitteren”.

In de films Soul Carriers en Life Travelers wordt Lohan de tegenspeelster van James Duvall. In Six Gun Dead gaat ze spelen met Eric Roberts. “Ze begint weer met een schone lei nu ze alle juridische kwesties heeft afgerond.”

Schone lei

Begin deze maand beëindigde de rechtbank in Los Angeles haar proefperiode van de voorwaardelijke straf die ze kreeg voor de diefstal van een halsketting. Haar advocaat zei dat de rechter, de aanklager en hijzelf blij zijn dat Lindsay haar gedrag heeft verbeterd en de draad van haar leven en carrière weer heeft opgepakt.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook