#Nieuwhollandse winter bij Vondelpark3

De dagen worden korter, de temperaturen dalen... Hoewel het Vondelpark in Amsterdam niet de meest aanlokkelijke plek lij...

De dagen worden korter, de temperaturen dalen… Hoewel het Vondelpark in Amsterdam niet de meest aanlokkelijke plek lijkt tijdens de winter, geniet je de komende drie maanden volop in Vondelpark3.

Het voormalig Vondelparkpaviljoen is helemaal winterklaar gemaakt. Komende maanden geniet je met hun #Nieuwhollandse menukaart van de gezelligheid van de winter.

Oergezellig en oergezond

Het menu is voor de winter gevormd door Hollandse gerechten met bereidingswijzen van vroeger, vol bewuste ingrediënten van nu. Oergezellig en oergezond. Maar ook de favoriete gerechten van afgelopen zomer behouden hun plek op de menukaart.

Prijzen

Wil jij #Nieuwhollands eten en kennismaken met de gezellige winter van Vondelpark3? Reserveren is mogelijk via www.vondelpark3.nl. Wil jij een etentje bij Vondelpark3 winnen? Gebruik #Nieuwhollands in je eigen posts over gezond Hollands eten en drinken en volg Vondelpark3 op Instagram. Er worden wekelijks prijzen uitgereikt!

Laatste nieuws