Imaan Hammam trots op Victoria’s Secret show

Imaan Hamman is trots op haar performance tijdens de Victoria's Secret show. Het 18-jarige Nederlandse model maakte gist...

Lees ook

Imaan Hamman is trots op haar performance tijdens de Victoria’s Secret show. Het 18-jarige Nederlandse model maakte gister haar debuut voor het lingeriemerk.

Droom die uitkomt

Op Instagram deelde Imaan een backstage kiekje, waarbij ze schreef: “Een droom komt niet uit door magie. Het vergt zweet, doorzettingsvermogen en hard werk. Ik ben gezegend en trots een van de eerste Marokkaans/Egyptische modellen in deze show te zijn!”

Eerder liet het model al aan de Nederlandse Vogue weten hoe blij ze is om in de show te mogen lopen. “Ik denk dat dat de droom van ieder meisje is, of ze nu model is of niet. Die shows zijn zo’n groot spektakel! Al die topmodellen met enorme vleugels, mooie lingerie en goed muziek”, aldus Imaan.

Dutchies

Imaan is niet het enige Nederlandse model dat tijdens de show te zien was. Ook de 19-jarige Romee Strijd maakte gister haar Victoria’s Secret-debuut en liet weten “blij en dankbaar” te zijn met haar werk. Natuurlijk was ook Doutzen niet te missen en zagen we Maud Welzen, wie vorig jaar voor het eerst te zien was tijdens de show, schitteren op de catwalk.

Lees ook: De eerste kiekjes van de Victoria’s Secret show

Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook